Hotel ”Novak’’ je moderan hotel sa 4 zvjezdice sa bogatom ponudom raznih sadržaja u toku godine koji se nalazi u Zvorniku. Svojim savremenim dizajnom, prijatnim ambijentom, elegantnom i opremom vrhunskog kvaliteta hotel ‘’Novak’’ zadovoljiće sve potrebe iskusnog putnika.


Sobe 

Hotel raspolaže sa 24 sobe. Kapacitet hotela je 60 kreveta. Sve sobe u hotelu Novak imaju: klima uredjaj, plazmu TV, telefon, mini bar, Wi-fi

Gostima su na raspolaganju 24 sobe ukupnog kapaciteta od 60 kreveta. U ponudi su 16 soba u kojima je francuski ležaj, 3 trokrevetne i 4 dvokrevetne sobe.

Sobe su opremljene modernistički sa svim neophodnistima koje će upotpuniti vaš odmor i učiniti boravak prijatnim.

Sve sobe sadrže garderober, toalet sa tuš kabinom, tv sa kablovskom televizijom, klima uređaj, fen, telefon i besplatnu internet konekciju.

Restoran

Uživajte u svakom trenutku

Hotel Novak pravo mjesto održavanja svih vrsta dogadjaja: proslave, svadbe, mature, kokteli, banketi

Restoran kapaciteta do 100 mjesta koji nudi kvalitetnu a La Cart uslugu na visokom nivou.

Uživajte u našoj gastronomskoj ponudi i širokom asortimanu najboljih vina. Opustite se uz veoma kvalitetne ručno motane tompuse i cigarete od biranog duvana.

Sala za sastanke

Sastavni dio hotela Novak je sala za sastanke kapaciteta do 100 mjesta sa pogodnostima: Pristup internetu, upotreba računara i video bim.

Sala je pogodna za razne vrste seminara i svečanosti 


Sadržaj

Gostima koji svoj odmor žele provesti aktivnije nudimo profesionalno opremljenu teretanu sa savremenim trenažerima i salom za grupne treninge. Odnedavno, u našoj ponudi je i otvoreni bazen napravljen po najmodernijim standardima.

Gostima je na raspolaganju besplatan parking sa video nadzorom.

Sva prava zadržana - Hotel Novak